Последен училищен звънец за четвъртокласниците от НУ“Христо Ботев“

С вълнение, сълзи и много дъжд четвъртокласниците си взеха сбогом с първите учители и с първото си училище. Те ще запомнят това завършване завинаги, защото извънредното положение раздели не само деца и учители, но и самите тях. В продължение на четири месеца те се обучаваха в онлайн среда. Затова и раздялата беше вълнуваща.

На 16 юни се проведе скромна церемония по изпращането на четвъртокласниците. След предаване на знамето на новите знаменосци, учениците се разделиха символично и с училищната светиня. Приветствие към тях отправи директорът на училището – г-жа Мариана Митова. За първенец на випуска беше отличен Александър Кънчев от ІV „а“ клас, а учителите –  г-жа Олга Константинова, кл.р-л на ІV „а“ клас, г-жа Маринела Велчева, кл. р-л на ІV „б“ клас и учителите ЦОУД г-жа Таня Габърска и г-жа Маргарита  Грънчарова, бяха наградени с Оскари. По традиция випуск 2019/2020 г. подари рисуван портрет на патрона на училището.

Ръководството на училището и всички учители им пожелаха да бъдат упорити и амбициозни, дръзки и непримирими за постигане на всички техни мечти, да бъдат добри и честни към приятелите си!